En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Grup binasında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve tam olmalıdır.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, ansızın çokça insanın şiddetlica çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve hafif olması manaına gelir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

ölçünlü bir müstacel çıkış bapsı ekseri 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata iye olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kabil faktörler ederı etkiler.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli puan ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı istanbul Yangın kapısı fiyatları tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Düzen Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı kabil.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum tuzakıyoruz.

ölçün ve sertifikasyonlara iyi olarak üretilmiş yangın bapları takribî 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri selen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Report this wiki page