Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar ciğerin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi yerine olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Kuruluşların asıl başlangıçlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının aktif bir halde meydana gelmesi özellikle koca katlı mimarilarda çıkma yahut pencerelerden kopmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri çok bir incelemeye bağımlı tutulur. Strüktürların iç kısımlarında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, dokumaların dışında kâin ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında kişi zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın kapısı montajı tamamen meraklı şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe kusur strüktürlmaması müstelzim bir aksiyonlemdir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve mahsuldar çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi dâhilin;

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara usturuplu şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ile alakalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve anlayışlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Yangın bapsı özelliklerinden lafız eylemek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı Yangın Kapısı tercih ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın estetik bünyesı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page